top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /po schodoch II/

Dočkali sme sa! Po dlhšom čakaní dorazili do našej zimnej záhrady schody. Tento zdanlivo zanedbateľný element brzdil naše úsilie o dokončenie nekonečného projektu :) Až po ich nainštalovaní môžeme pokračovať v interiérových úpravách. A tak sa púšťam v lete do projektov, ktoré by mi na tie úpravy mali zarobiť. Čo som vedel, to som spravil. Ostatné musím nechať na odborníkov.

Dlažba na terasu pred zimnou záhradou je už na dvore a tak môžeme upravovať aspoň exteriér. Nuž a snáď budúci rok dokončíme zimnú záhradu úplne a celú ju zateplíme. Hovoril som, že potom už nebudem nič meniť ani pristavovať. Ale moja drahá má iný názor. Už plánuje ďalšie zmeny. Prvá je plot, potom parkovacie miesta a popri tom odstránenie starých asfaltových plôch z našeho pozemku. A veru že tých tam je! Možno nakoniec prestanem učiť a dám sa na remeslo. Aj keď neviem, či bez papierov by som to robiť mohol. Spolieham sa na to, že v našej krajine sa bez papierov dá viac, ako s nimi. 



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

23 views0 comments
bottom of page