top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /prvý mesiac v komunitnom centre Zborov/

Ani neviem ako a prešiel mesiac, počas ktorého som každú stredu trávil v komunitnom centre v Zborove. S deťmi z rómskej osady sme spoločne vytvárali rôzne videá na mobiloch. Samozrejme sa deťom páčilo najviac to, že mohli používať ten môj. Časom si svoje prestali nosiť, lebo veď môj bol lepší :) takže fotiek som veľa nestihol urobiť, lebo môj telefón mal

v rukách vždy niekto iný.

Na Valentína som dostal krásne srdiečka:



Februárové stretnutia sme ukončili počas jarných prázdnin. Okrem môjho workshopu sme nakrúcali aj krátky filmík o aktivitách komunitného centra. Takže bolo

o zábavu viac. Mal som toľko pomocníkov, že som sa nestačil diviť. A za dobre odvedenú prácu som dostal odmenu - každý deň mi šikovné dievčence niečo upiekli - tvarohový koláč, šišky, či palacinky :)



A čo je viac ako dobré, dohodli sme sa, že aj počas marca budem jedno popoludnie v týžni pokračovať s nádejnými filmármi. Aj keď neviem, či ich bavili viac videá, alebo to, že sme po práci spoločne hrali karty. Každopádne sa na naše stretnutia tešili. Snáď to tak aj ostane :)


Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)


41 views0 comments
bottom of page