top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /po schodoch/

Hneď, ako mi začala dovolenka, teda ešte dva dni pred tým, som sa pustil do betónovania schodov. Ešte predtým, ako nám odvezú schody do našej zimnej záhrady, rozhodli sme sa vybetónovať schody na našu tretiu terasu. Áno, máme tri terasy. Myslím, že je to viac, ako v meste počas leta. Kto by sa rozhodol ma navštíviť, môžeme si na jednej z našich terás dať kávičku. Ak ma zastihnete doma :)

A aby som aj zdokumentoval, ako nám šla práca od ruky, takto to vyzeralu na terase o šiestej ráno:

Pokiaľ som ja ešte chodil do práce, svokor pripravil bednenie a v práci nám už nič nebránilo. Keby sa nám nepokazila miešačka a keby sme hodinu nečakali na štrk, lebo sme ho mali málo, stihli by sme to aj svižnejšie. No aj napriek týmto komplikáciám, sme všetko stihle v pomerne slušnom čase a obedovali sme už na druhej terase. Takto pekne sme si vyrobili schody:

Teraz už len počkať, pokiaľ vytvrdnú a môžu nám prísť namontovať schody do zimnej záhrady. Potom si už budem užívať prázdniny. Lebo konečne na tom nie som v lete tak, že nemám prácu, ale mám dovolenku. Aj túto milú skutočnosť mi prinieslo povolanie učiteľa. Takže, budem si užívať dovolenku a tešiť sa z malých úspechov na našom dvore. Ak by ste si chceli prísť ku nám oddýchnuť, o dva týždne budeme kopať základy na plot. Nie na celý, pekne pomaly, postupne budeme pokračovať. Takže sa veľa nenarobíte. Pokojne prídite, dáme kávu na terase :)




Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

95 views0 comments
bottom of page