top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /posledný jednorožec/

Updated: Sep 6, 2021

Opäť sa nám blíži začiatok školského roka a ja ho opäť začnem ako pedagóg. Žiadna novinka, ale začnem ho asi aj ako študent. Keďže už pôsobím na škole dva roky, musím sa prihlásiť na Doplnkové pedagogické štúdium, aby som mohol pokračovať. Tak som si podal prihlášku. Asi sa to neoplatí, lebo zas tak veľa ma už nenaučia, stojí to nemalé peniaze a prínos bude pravdepodobne nulový. No zákon káže, tak musím! Ďalšia zbytočná investícia.

Aby som mal aj krajšie dni, Dorka mi pripravila účes, ktorý mi opäť urobí, keď pôjdem do školy. Je sa na čo tešiť :) Takto budem po novom vyzerať:

Čo poviete? Môžem tak medzi ľudí? Zatiaľ sme skúšali iba doma.

Okrem takýchto radostí sa mi podarilo opäť sa zaradiť do tímu, ktorý robí prenosy športových podujatí. Už mám prvý strihačsko/režisérsky počin za sebou. A ani to nedopadlo tak zle, ako som sa obával. Robiť živý strih na športovom podujatí som si vyskúšal prvý krát. Toľko z konca sveta a konca leta. Lebo tu u nás, už jeseň klope na dvere. Rána su tu chladné a zahmlené. O to príjemnejší pocit má človek, keď vychádza slnko a začne vyhrievať vzduch. Náš plot s paviničom začína meniť farby. Onedlho bude nádherne červený a leto bude nenávratne preč. Teším sa na jeseň!



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

27 views0 comments

Comments


bottom of page