top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /najkrajšie prsia ( . )( . )/


Toť nedávno mala moja najmilovanejšia a jediná manželka meniny. A tak som jej z cesty zatelefonoval a po dlhej chvíli naťahovania, som jej i zablahoželal. Teda zablahoželal som jeje aj normálne. Trochu skôr, keď som ešte bol doma. Oli jej podal kvety čo som doniesol a povedal: "Všetko dobré k MDŽ. Či čo to máš."

Tak pri tej príležitosti som jej i ja zablahoželal a poopravil tvrdenie o MDŽ.

Nehodno o veku žien hovoriť otvorene, ale musím priznať, že tá moja má o nejaký ten rôčik viac ako ja. A tiež musím priznať, že má nádherné prsia! (Nedávno chcela, aby som jej nejaké vyznanie napísal, tak píšem. Aby bolo jasné. Ak dosiaľ nie je.) Keďže som často na cestách, tak som si zaobstaral jednu fotečku a dal som si ju ako pozadie na notebook, len tak pre potešenie oka. Nie žiadnu prasačiu. Peknú, umeleckú. Veď máme doma vkus a i trochu umelci sme...

Keď som dlho preč, zasnene sa zadívam na monitor :) Z času na čas mi niekto zíza ponad plece, čo to tam mám, ale ja sa nenechám rušiť. Čo vám budem hovoriť. Môžu jej závidieť aj oveľa mladšie!

A práve som zistil, že sa už teším, keď ich opäť uvidím naživo. Teda aj na moju jedinú a najmilovanejšiu manželku sa samozrejme teším.

Do skorého videnia!

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

35 views0 comments
bottom of page