top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /športom k trvalej.../


Čo vám budem hovoriť. Neprepadol som módnemu trendu, ale keďže som posledné dva mesiace nemal na bicykel vôbec čas, povedal som si, že skúsim trochu pobehať. Veď to môžem kdekoľvek a nemusím nič naviac k tomu mať. Kamkoľvek sa vydám, stačí, ak pribalím nejaké tie topánky navyše a nemusím iba vysedávať. Toš, zakúpil som bežecké boty a hneď som ich aj vyskúšal.

Aby som vysvetlil. Nielen to, že nemám čas na bicykel bola moja motivácia. Moja drahá sa rozhodla, že v novembri pôjde čosi pobehať do Londýna. Nuž, nechcel som zaostávať...Tak som sa aj ja chcel vydať na bežeckú dráhu. Teraz je to in!

Čo čert nechcel, ani nie po týždni behania, ak sa to tak dá nazvať, som si musel urobiť vynútenú prestávku. Moje koleno to nevydržalo a bolí a bolí.... Dokonca tak, že sa v noci budím na bolesť. Ten športový život asi nebude pre mňa. Tak som si radšej večer namiesto behania otvoril fľašu vína a snáď sa mi aj dobre spať bude už konečne! Keď nepobehám, aspoň čo to popijem :)

Ale vám, ktorí nemáte podobné problémy ako ja, prajem veľa úspechov! Či už v behaní, alebo pití. Nechám na vás. Ja tomu behaniu ešte šancu dám. Len musím doliečiť koleno... Zatiaľ NAZDRAVIE!

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

11 views0 comments
bottom of page