top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /hore-dole/


Práve som si uvedomil, že za posledný týždeň sa mi nič zaujímavé neprihodilo. Vyzerá to tak, že to bol dosť hektický týždeň, počas ktorého som behal do Košíc a späť. Po troch týždňoch strávených prácou mimo môjho bejs kempu, ma čakalo niekoľko dní doma. Ale neohrial som sa dlho. Lebo hneď od pondelka som pracoval v Košickej telke.

Cez víkend som si ešte užil deti, lebo v sobotu sme šli pozrieť pirátov na Zborovský hrad no a v nedeľu na Deň detí do Bašty. Tam sme nemohli chýbať! Zasúťažili sme si, pozreli sme dobrý film, zahrali karty a nič nevyhrali. Ale bola zábava :) A potom už len práca a práca...

Teraz na konci týždňa uvažujem, čo všetko mi ušlo. Potešilo ma, že budúci týždeň ešte ostávam doma, ale na druhej strane aj tu sa mi nakopila práca. Takže oddych nehrozí. Musím urobiť niečo do filmu DOM.ov, niečo ešte natočiť pre televíziu, no a konečne sa pohli ľady aj v projekte Otec. Nudiť sa tu teda nebudem:)

Tak predsa len niečo pozitívne. Tesne po návrate z nakrúcania v Košiciach a pred prípravou na večernú Baštovskú Ďakovačku mi prišiel e-mail z avf. A veľmi potešujúci. Dostal som štipendium na filmový projekt DOM.ov. Teraz už nepracujem zadarmo, už sa roztáčajú kolesá kreatívneho priemyslu a snáď teda aj nejaký producent finančne do projektu vstúpi.

PS: boli ste na ďakovačke? Fotil som, takže viem kto tam bol :)

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

4 views0 comments
bottom of page