top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /aprílová workshopová tour - Trenčín/

Doma som si oddýchol len na chvíľu a v druhej polke apríla ma čakala cesta do Trenčína. Privítalo ma prostredie mne už známe, Družba Drama Studio. Opäť sa ukázalo, že v Trenčíne je mnoho detí, ktoré chcu tvoriť. Boli takí, čo si priniesli predpripravené animácie, lebo naposledy sme v Trenčíne animovali. Mal som síce pripravený úplne iný program, ale nakoniec sme chvíľu aj animovali.

A čo som pripravil pre deti tentokrát? Nuž, dlho som rozmýšľal nad tým, čo by si mohli vyskúšať. A keďže mi večer pred workshopom prišlo malé kľúčovacie pozadie, pribalil som k nemu čítačku a bolo jasné, že sa zahráme na moderovanie.

Deti si vymysleli texty, napísali sme ich do čítačky a rozostavili pozadie. Potom nasledovalo nakrúcanie. Všetci si vyskúšali, aké to je moderovať počasie.

Takto to dopadlo:


Po počasí prišli na rad aj športové správy. Dokonca sme v nich predpovedali, že košický hokejisti získajú titul, piešťanské čajky zdolajú vo finále basketbalistky Banskej Bystrice a že Samuel Hlavaj bude tohoročná brankárska jednotka v hokejovej reprezentácii. Prvé dve predpovede nám vyšli, som zvedavý na tú tretiu :) Okrem toho sme predpovedali aj zostupujúceho a postupujúceho do futbalovej fortunaligy. Aj tam sa nám podarilo trafiť minimálne jednú predpoveď. O druhej sa zatiaľ nerozhodlo.



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

29 views0 comments
bottom of page