top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel / aprílová workshopová tour_Brezno/

Po mesačnej pauze spôsobenej pracovnými povinnosťami pokračujem v ceste po Slovensku a workshopujem. Mám za sebou príjemné zastavenie v Brezne. Bombura je super a naozaj odporúčam každému, kto bude Breznom prechádzať, aby sa tam zastavil. Príjemné posedenie, príjemní ľudia. Až mi to prišlo na toto mesto ako miesto z iného sveta.

Úprimne, Brezno aj napriek tomu, že som sa tam narodil, vo mne nevyvoláva žiadne milé a sentimentálne spomienky. Z horehronia som odchádzal koncom osemdesiatych rokov, a už vtedy to tam za veľa nestálo. Aj keď... mám aj pekné spomienky. Na točenú zmrzlinu. Tá bola exkluzívna :)

Na detstvo som zaspomínal aj počas workshopu. V Bombure nájdete parádnu autodráhu. Rozhodli sme sa, že keď už tam je, využujeme ju a natočíme kratučké video. Či sa podarilo, musíte posúdiť vy!


Po vybláznení sa s autodráhou sme si vyskúšali, ako sa pracuje s čítačkou a vysvetlil som záujemcom základné triky s telefónom. A nechýbalo ani obľúbené stopmotion video. Na cestu domov mi Maroš Pavúk pribalil link na jeho audioknihu a tá mi spríjemňovala cestu serpentínami cez Čertovicu. Nakoniec musím skonštatovať, že dobre bolo!



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

28 views0 comments
bottom of page