top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /deň otcov/

Updated: Jun 27, 2020

Ako každý rok, ani teno to nebolo inak. Koncom júna nás čakal deň otcov. Dorotienka sa naň poctivo pripravila a napísala mi pohľadnicu. Keďže ale zabudla, kedy deň otcov je, dala mi ju o tri dni skôr. Myslela si, že už tento dátum prešvihla. A keď zistila, kedy je ten správny dátum, bola smutná, že mi dala pohľadnicu o niečo skôr. Ale nakoniec sme to uzavreli tak, že to vôbec nevadí. 

A keďže som po dlhšom čase opäť začal pravidelne chodiť do práce, prišla ku mne raz večer s otázkou, či by mi nemohla hneď po tom, ako povie:"Dobrú noc" povedať hneď aj : "Dobré ráno" Lebo ráno, keď odchádzam do práce ona ešte spí. A tak sme si povedali večer :"Dobrú noc" a v zápätí aj :"Dobré ráno." Teší ma aj to, že náš syn, ktorý už začína vystrkovať pubertálne rožky, každý večer príde za mnou a urobí mi krížik na čelo, aby som mal dobrý spánok. Takto si tu pekne žijeme! Aj vy si žite pekne :)




Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

21 views0 comments
bottom of page