top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastí išiel /workshopová tour vol.1/

Tesne pred Valentínom som naštartoval svojho tátoša a vyrazil na workshopové turné. Prvá zastávka, kino Úsmev a klienti denného stacinonáru DOMKO. Košice mám rád a zjavne aj klientov zo spomínaného centra. Večer pred workshopom som premýšľal, čo by som s nimi mohol robiť. Napadlo mi, že nebude odveci, poňať to ako hru. Tak aj bolo. Po príchode do Úsmevu sme sa hneď všetci rozosmiali :) nálada bola fajn a začali sme kresliť a vystrihovať rekvizity na papierikový stop motion filmík. Nebolo to nič náročné, ale o to zábavnejšie. Keď boli hotové všetky postavičky, začali sme tvoriť. Každý pohyboval svojou postavičkou a do výroby sa zapojili naozaj všetci. Skončili sme tesne pred obedom. Nasledovala hodinka sťahovania aplikácií a rozišli sme sa na obednú pauzu.



Po obede sa už každý pustil do tvorby svojho vlastného videa. Niekto dorábal rekvizity, niekomu stačilo to, čo už bolo vyrobené. Všetkých ale zaujali modelové postavičky a drevená ruka, ktorá dokázala hýbať prstami. Takže zábava bola aj poobede. Ani neviem, ako mi ubehol čas.


Zajtra opäť balím veci a presúvam sa do Banskej Bystrice, kde budem mať dva workshopy v KC Záhrada.




Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)


25 views0 comments
bottom of page