top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /bežíme pre BAŠTU/

V polke prázdnin sme si spravili čas aj pre dobrú vec. Každoročne sa v Bardejove koná Beh za A(tra)ktívny Bardejov a Bašta sa pravidlene uchádza o podporu na nejaký náš projekt. Nebolo tomu inak ani tento rok a my sme sa rozhodli, že sa do behu tiež zapojíme a podporíme tak Baštu! Vybrali sme si hoby beh, čo je dvoj kilometrový okruh okolo mesta. Nahovoril som aj moje ženy, aby sa pripojili a aby sa tých peniažkov na Baštu vyzbieralo viac. Dorka bola chvíľu nadšená, lebo som povedal, že je to okruh okolo námestia.

Keď zistila, že okolo celého mesta, spustila na mňa spŕšku rôznych viac, či menej publikovateľných výrazov o tom, ako ju nútim behať a ona nechce a aký som to ja otec. Nakoniec si však prišla pre štartovné číslo a beh odbehla. Úplne v pohode... Dokonca sa nám pošťastilo vyhrať aj nejaké džady v lotérii. Takže celkom úspešný deň. Jediný, kto sa k nám nepridal bol Oli. Možno o rok bude mať chuť :)



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)



37 views0 comments

Comments


bottom of page