top of page
Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /zoštedrovečernieva sa/

Tak sa nám nejak končí ďalší rok. Nie je asi najlepší, ale dúfam, že horší nás nečaká. Aspoň pre mňa to nevyzerá na horší. Už teraz mám okrem školy rozpracované dva dlhodobejšie projekty, ktoré by sa podľa všetkého mali realizovať práve budúci rok. I taký kratší dokumentík pripravujem. Takže nudiť sa nebudem. Zajtra pribudne ďalšia rozprávka z projektu Rozprávky v BAŠTE, ktorý pripravujeme pre všetkých, čo majú radi rozprávky. Tu si ju budete môcť od 18tej vypočuť: https://soundcloud.com/bastakultucentrum/sets/rozpr-vky-v-ba-te

Dovtedy môžete počúvať tie, čo sme už zverejnili.

Naše deti včera opäť piekli perníčky. Už druhý krát, lebo prvé hned zjedli... Snáď druhá várka vydrží dlhšie. Nič sme nepodcenili a urobili sme cesto z troch kíl múky. To by mohlo do štvrtka vydržať :)

Domáca práca mi už lezie na hlavu. Vo štvrtok som nechal deti spokojne spať, lebo som mal pociť, že je už víkend. Až keď som sa pozrel na hodiny, že kedy mi začne hodina, uvedomil som si, že oni už majú po tej svojej. Oli zmeškal písomku a bol úplne rozhodený z toho, že prvý krát v živote zaspal do školy. Nuž, čas nie je môj najlepší kamarát. Tak, ako Alenka, tiež zabúdam. Hlavne na to, aký je deň...

A keďže máme zákaz vychádzania, budeme asi doma zdobiť stromček. Držte sa pšátelé! Užívajte si spoločné chvíle a bavte sa :)




Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)


3 views0 comments

Comentarios


bottom of page