top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

aprílová BAŠTA


Apríl je trošku bláznivý mesiac. A my sme si pre vás pripravili tak trošku bláznivú programovú upútavku. Videli ste už našeho šéfika behať? Nie? No tak pozerajte! Takto sa pripravuje na beh za atraktívny Bardejov, kde sa opäť účastníme a môžete podporiť cez tento beh náš projekt. Nie je to nič náročné, ale prípravu netreba podceniť. Ani Fero ju nepodceňuje a už trénuje.

Čím viac sa vás prihlási na podporu našeho projektu, tým viac peňazí dostaneme. Tak neváhajte. Zháňajte tepláky, tričká potítka, kvalitnú obuv a hur sa do trénovania. Nech vidí celý Bardejov, čo je v nás! A vo vás samozrejme tiež :) Tešíme sa na všetkých nielen počas behu, ale celý mesiac v BAŠTE, na tradične kvalitnom prpgrame.

Ako ste si všimli, po asi troch rokoch je to prvá upútavka, kde sme nepoužili hudbu legendy bardejovskej hudobnej scény PDD. Ale toto jedinečné dielko si vyžadovalo konkrétne túto hudobnú zložku - EYE OF THE TIGER z legendárneho filmu ROCKY. Áno, to je presne tá, kde beží po schodoch. I náš šéfik bežal. Takže, nedalo sa inak. Snáď sa PDD neurazí :)

Kvízová otázka na záver: Koľko poschodí vybehol Fero počas nakrúcanie tohoto zábavného spotu?

Bolo ich viac alebo menej ako reálne v Bašte máme? Kto prvý správne zareaguje, má u mňa jedno čapované pivo podľa vlastného výberu v BAŠTE :) Tak počítajte a dajte vedieť na čo ste prišli.

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page