top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /radujme sa, veseľme sa/


Máme po prvej várke tohoročných zimných sviatkov. Neviem ako u vás, ale u nás pod stromčekom Ježiš riadne nadelil. Ani nie tak množstevne, ako naozaj poriadne. Oli dostal hoverboard, Dorka plutvu morskej panny a aj nejaká lyžiarská výstroj sa tento rok pod strom zmestila. A keďže naše deti prepadli lyžovaniu, hneď druhý deň sme ju boli vyskúšať. Dali sme si večerné lyžovanie v obľúbenom stredisku našich detí. V neďalekom Tyliczi. Zjazdovka bola takmer prázdna a lyžovačku sme si užili. Samozrejme sa našim šampiónom nechcelo ísť domov, lebo oni by ešte na svahu ostali. V aute však zavládlo ticho a trošku si cestou domov i zdriemli.

Počasie tu u nás sa nepríjemne zmenilo. Namiesto na bežky chodím behať, lebo po snehu už niet takmer ani stopy. Ale v Poľsku sú svahy pekne upravené a zasnežené. Lyžovačku si opäť užijeme ešte v tomto roku!

PS: dnes trochu pooddychujem, lebo sme včera organizovali techno v našej Bašte a bars veľa som toho nenaspal. A moje milované ratolesti ma zobudili o ôsmej. Tak sa nejako premotkám dnešným dňom a šport nechám na inokedy. Aj ten rekreačný:)

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

48 views0 comments
bottom of page