top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /..spadla mačka z pôjda.../


Odkedy sme náš bejskemp zriadili v Zborove, hovoríme si s mojou drahou, že deťom by sme na záhrade mali postaviť domček a hojdačku. Alebo čokoľvek, kde by sa mohli hrať. Nuž ale vždy bolo niečo prednejšie, ako vybavovať dvor. Najskôr zariaďovanie bytu, potom prestavba skladu, príprava základov na zimnú záhradu,... Proste, vždy niečo. A vždy sme pokukovali po okolitých stolároch, či by niekto nevyrobil domček a hodjačku lacnejšie, ako keby sme to kúpili cez internet. A tak prešli asi štyri roky. Už som na hojdačku a domček takmer rezignoval. Ale toto leto si moja drahá povedala, že hodjačku postaví! Ja som celé leto pracoval, tak mala čas :)

Minulý týždeň som bol po dlho čase doma a vykopal som základy na stojany. Dnes sa nám podarilo hojdačku osadiť a zabetónovať. Teraz už len čakáme, pokiaľ betón dobre vytvrdne a zavesíme všetko príslušenstvo. Deti sa budú môcť hojdať a hojdať!

V konečnom dôsledku sme zistili, že takáto domáca výroba hojdačky nie je o nič lacnejšia, ako keby sme si ju objednali. Ale je naša! Vyrobená mojou drahou :)

PS: je poriadne veľká. Možno ju vyskúšam aj ja...

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

18 views0 comments
bottom of page