top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

BAŠTA oslavovala


Tak sa nám nejako podarilo dobačovať prvý rok celoročnej prevádzky kultúrno komunitného centra BAŠTA. Bilancovať sa mi nechce a presné čísla ani neviem. Ale kto k nám do našej i vašej BAŠTY chodí vie, že koncertov, diskusií, filmov, divadiel a neviem čoho všetkého ešte bolo za posledný rok viac ako dosť. Nuž a to naše ročné výročie celoročného fungovania, komplikovanejšie som túto vetu sformulovať už asi nemohol, sme sa rozhodli osláviť so všetkými, ktorí si našli čas.

Najskôr naše dievčatá a šéfik porozprávali čo to do spotu o Bašte pre nadáciu Orange. Lebo že si vraj našu prácu všimli a že možno i dajaké ocenenie dostaneme na galavečery. Tak uvidíme. Tešíme sa :) Všetko prebiehalo pod odborným dohľadom malého šéfika.

Po tejto vyčerpávajúcej časti dňa, sa naša snaha upriamila na výzdobu BAŠTY a na prípravu občerstvenia. Napiecť sme nestihli, ale dobroty dajaké sme zohnali.

Nuž a nakoniec prišiel koncert, po koncerte pár teplých slov od nášho šéfika pre všetkých. Samozrejme nemohla chýbať tortička so sviečočkou. Veď sme predsa oslavovali! A kto neoslavoval s nami, môže prísť kedykoľvek pozrieť, ako sa nám darí. Dobrú kávu, remeselné pivká a nejaké tie lokálne vínka ponúkame spolu s dobrým programom takmer každý deň.

Tešíme sa na vás. A ja sa teším, že sa mi aspoň na malú chvíľu podarilo dostať domov a samozrejme i do BAŠTY. Práci česť a robote pokoj!

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page