top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Kino Kameň - program na február


Milí naši priaznivci, došlo k tomu, že sme sa rozhodli trošku promovať i program našeho kina Kameň cez video. A tak vás na skúšku budeme otravovať nejakými spotmi o tom, čo kedy budeme premietať. Upozorníme na to, čo sa oplatí vidieť, teda u nás sa oplatí vidieť všetko, predstavíme hostí, ktorí prídu podebatiť o filmoch a možno i trošku pošpásujeme. Ktovie? Veď pozriete, posúďte a hlavne nezabudnite, že každý štvrtok v Bašte máme kino Kameň. Dobré filmy, skvelá káva, pivko, vínko a príjemné prostredie. To ponúkame my.

Najbližšie, teda 15.02 o 19:00 ponúkame film BABYCALL:

Posledným filmom bude dielo slovenského autora Juraja Lehotského, o ktorom k nám príde podiskutovať strihač tohoto filmu Rado Dubravský. A nie len o tomto filme. Opýtať sa budete môcť na prácu strihača pri filme. Načo tam vôbec je a čo je jeho práca? Rado je dobrý strihač i môj kamarát. Tak nezabudnite, 22.02 o 19:00 film NINA a po ňom diskusia:

Na ďalšie naše upútavkové pokusy si musíte počkať, kým pripravíme program na marec a apríl. Lebo ak ste si všimli, i dvojmesačný program kina Kameň je k dispozícii do vrecka každého kinofila! To musíte mať! Ak by ste ho márne hľadali na stoloch v kaviarni, slušne si ho vypýtajte na bare. Určite sa nejaký nájde :) Len naznačím, že i v marci máme zaujímavého hosťa s dobrým slovenským filmom. Vidíme sa v kine Kameň a možno i v Bardejovských uliciach :)

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page