top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

turizmus v Bašte


Milí naši baštovníci. Dnes sme si spoločne mohli pozrieť film z programu KineDok - Turizmus. Trochu som sa obával, čo od neho čakať, ale nakoniec potešil. Hlavne "metafora" s hovnom, či teda ľudskými výkalmi, mala svoje čaro v rozprávaní tohoto filmu. No a po filme, sme i podiskutovali o tom, ako funguje turistický ruch v našom milovanom Bardejove.

Pozvanie prijali zaujímavý hostia, ktorí sa v turistickom ruchu už nejaký ten piatok pohybujú. A teda aj debatka mala úroveň. Škoda len, že som z nej musel odísť. Dôvod čisto prozaický. Bývam síce len 10 kilometrov mimo Bardejova, ale posledný autobus, ktorý ma môže odviezť domov, odchádza z Bardejova o pol deviatej večer. Tiež to svedčí o tom, ako sa človek ako turista môže v našom regióne pohybovať prostriedkami verejnej dopravy. Keby som nestíhal tento autobus, nasledujúci mojim smerom odchádza z Bardejova o pol štvrtej ráno. Nuž, budujme si ten náš turistický ,či cestovný ,či aký vlastne ale hlavne ruch! Veľa šťastia :)

PS: nezabudnite aj budúci mesiac navštíviť nejaké z našich premietaní. Alebo aj koncert, keby vás filmy veľmi nebrali...

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page