top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /zámena manželky/


Býva dobrým zvykom, že sa mi podarí urobiť z času na čas aspoň jednu reality show. A najčastejšie to býva Zámena manželiek. Včera neskoro v noci, som sa z jednej vrátil. Vyzerá to tak, že sa tento reality kolotoč opäť roztočil :) Doslova!

Veľmi som sa tešil na to, že sa po takmer dvoch týždňoch dostanem domov. Musím sa priznať, že mi tí moji dvaja malí parchanti už pekne chýbali. Dorazil som domov tesne po polnoci, takže už spali. A teraz, Keď píšem tieto riadky, ešte stále spia. No teším sa na moment, keď sa zobudia! Nezabudli ma pred príchodom upozorniť, že som zmeškal ich sviatok (deň detí) a tak by som cez víkend mal urobiť oslavu.

Ako býva dobrým zvykom, na stole ma už čakalo moje obľúbené miestne čítanie.


Novinky, kávička a ranná pohodička. To si dnes pekne užijem. Aj keď moja drahá hovorí, že ja si užívam všetko. Nuž ale nemalo by to byť práve tak?

Počas našej výroby sme s chlapcami trochu pošpásovali o veciach, ktoré si už dlhodobo všímame. Tak napríklad: Každá poriadna rodina, ktorú vidíte v telke v akejkoľvek reality show, má doma minimálne jeden sachtler a aspoň jeden cineled. Čo by som za takéto vybavenia dal ja! Asi sa prihlásim do nejakej tej show. Možno sa aj u mňa niečo objaví:) Ale musím povedať, že dobre bolo. Opálilo ma, aj alergiou na slnko som už tento rok prešiel, komáre ma pekne doštípali, bowling sme spolu dali. Na raňajky párky a večera pistácie s arašidami. Kombinácia, ktorá sa neodmieta. Taká normálna výroba :) Ale vďaka skvelým ľuďom v štábe, sme si to naozaj pekne užili.

Teraz si snáď doma oddýchnem dlhšie. Aj keď, už som dostal telefonát z Košíc, či by som sa v pondelok ráno nezastavil na jednu poradu. Tak uvidím, koľko vydržím doma tento mesiac. V máji som doma veľa nevydržal :) Chvíľu sa mi nebude chcieť cestovať, lebo včera som dal takmer tisíc kilákov. Tak aspoň do nedele doma určite vydržím :)

Nuž, na záver pripájam nejaké zátišie s metlami. Chvíľu som rozmýšľal, ktorú na čo použiť :)

Idem teda milí moji rozmýšľať nad tým, akú oslavku to tím mojim dvom malým parchantom cez víkend vymyslím. Lebo zatiaľ naozaj netuším...

Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som myslel :)

10 views0 comments
bottom of page