top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

popracovná pohodička


Nie je to tak vždy, ale občas sa nám podarí pekne všetko vyrobiť a nakoniec si vieme aj oddýchnuť. Keď nám včera počasíčko neprialo, bola zima a zla oblačnosť, tak dnes nám to slniečko vynahradilo. Pozreli sme si, ako fungujú inteligentné kancelárie a ako sa dne s dá pracovať. Potom nám vysvetlili, ako nové technológie môžu pomôcť v obchodoch, pobočkách bánk a v iných priestoroch. No a keď sme nahrali aj všetky vstupy, ostalo nám dostatok času na príjemnú prechádzku s nádherným výhľadom a zavŕšili sme to dobrou kávou.

Nuž a po príjemnom posedení, sme sa vybrali ako správny turisti do centra. Pekne metrom. Po prechádzke Prahou, sme naďabili na tradičný český trdelník. A keďže ho tu ponúkajú so zmrzlinou, vanilkovým krémom, ovocím či šľahačkou, neodolali sme tejto ponuke. Ochutnal som teda tradičný český trdelník. Chutil takmer ako skalický, ale tá vanilka a ovocie, to bolo niečo, čo u nás nikoho nenapadlo do trdelníka pridávať. Tomu sa povie: "šikovný český ručičky" :)

Čo vám budem hovoriť, v Praze je blaze, predsa len je to už mesto!

PS: Trochu ma zaskočila vydesená tvár pánka v Microsoft, keď som mu povedal, aby mi na veľkú obrazovku dal Google maps. Chvíľu na mňa zdesene pozeral, potom som sa naivne opýtal: "To je asi problém, že? Oni sú konkurencia." Z jeho rekacie som pochopil, že tie mapy tam nedostanem. Ale vyriešili sme to nakoniec k spokojnosti všetkým :) Tieto korporátne ťahanice nechápem. Ja chcem len to najlepšie, nezaujíma ma, kto to vyrába...

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page