top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

o KineDoku na BTV


Čo vám poviem, už i v televízii našej miestnej sa o nás hovorí. Na otvárací film v rámci KineDoku FC ROMA sa prišli pozrieť, niečo natočiť a dokonca i príspevoček o tom urobili. Tak ďakujeme za propagáciu medzi miestnym obyvateľstvom. Nezabudnite, každý tretí štvrtok v mesiaci premietame kvalitný dokument!

Toť si môžete pozrieť videjko. Od 16:35 je to o nás:

Taká malá príhoda, ktorá sa mi z minulosti viaže k miestnej televízii. Jedna moja kamarátka a bývalá kolegyňa, ešte počas svojich študentských čias na žurnalistike, prišla do miestnej televízie na konkurz. Poslali ju domov, že z nej teda nikdy novinárka nebude. Že to teda oni vedia! A čo čert nechcel? Nielen že sa z nej stala novinárka, ale ešte k tomu aj dobrá novinárka! A nakoniec to dotiahla do ČT. Tak buď sa v tých Čechách nad nami Slovákmi vždy zľutujú a nechajú nás hlupáčikov niečo robiť, alebo sa mýlili miestny mediálny guruovia. Ktorá odpoveď je podľa vás správna? Ja svoj názor na túto záležitosť mám... :)

Ale aj tak ďakujeme za propagáciu :)

PS: po tom, čo som sa presťahoval do môjho zborovského bejs kempu, často som dostával otázky, prečo nejdem robiť do miestnej TV? Po skúsenosti, ktorú som vyššie spomínal, mám trochu obavy robiť pre lokálne televízie. Čo ak mi povedia, že tie roky strávené na VŠMU, v rôznych televíziách a pri rôznych televíznych a filmových projektoch boli zbytočné a ja som vlastne lúzer, ktorý nič nevie a nikdy nebude režisérom! Mám z toho trochu stres...

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page