top of page
Writer's picturePeter Kovacik

štartujeme v Bašte kinedok


Milí priatelia, tak sme opäť priniesli do našej i vašej Bašty niečo z kvalitného Európskeho dokumentu. Podarilo sa nám tento rok zapojiť do programu kinedok. A to znamená, že minimálne jeden štvrtok v mesiaci si budete môcť v Bašte pozrieť dobrý dokument. Veď hneď dva z ponúkaných dokumentov boli nominované na Českého Leva. A jeden ho nakoniec aj získal. Ktorý to bol? Určite sa dozviete, keď na premietania budete chodiť :)

Isto bude i nejaká diskusia popri tom, k niektorým filmom sa nám možno podarí i autorov pritiahnuť. Veď uvidíme. Isté je však, že dobré filmy budú. A okrem kinedoku, samozrejme pokračujeme i v kine kameň. Čiže každý štvrtok i tento rok, kvalitné kino v Bašte.

Prvé premietanie v rámci nášho kinedoku bude v libresse Löwy. Keďže Bašta je ešte premrznutá a v jej útrobách pracujeme každý víkend, aby sme už nemrzli a aby nám i vám príjemne bolo. 14.marca si spoločne pozrieme film FC Roma. O Rómskom futbalovom družstve a o rasizme. Dátum príznačný sme vybrali. Toš milí priatelia, pozývam vás nielen na tento film, ale i na všetky ostatné aktivity, ktoré pre vás pripravujeme. Verím, že budeme mať opäť príjemný kultúrny rok v našej i vašej Bašte :)

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page