top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

poradovanie, radenie, plánovanie,...


Dnes u mňa v bejs kempe krásne svietilo slniečko. Po obede ma však čakala porada, radenie a plánovanie, ako naložíme s videom a kampaňou na získanie peňazí na kúrenie a svetlo v našej i vašej Bašte. Prvý zostrih máme hotový a tak je o čom diskutovať. Dobrá hudba? Nie je to nuda? Čo ešte doplníme? Čo vyhodíme? Tém by teda bolo... Pomaly sa nám rysujú i animácie, čo znamená, že naše dielko opäť niečim oživíme.

A predpokladám, že znovu zasadneme, aby sme sa radili, poradovali a plánovali :) Nuž ale, chceme, aby nám to dobre dopadlo. Tak nechceme vypustiť do sveta hocijaký blud! Čas na rozmýšľanie ešte máme. Kampaň chceme spustiť od apríla. Samozrejme o nej budeme poctivo informovať, šíriť a kdejako všetkých s ňou otravovať. Lebo pripravujeme túto sezónu nejaké novinky a chceli by sme fungovať už aj v zime. Tak len aby nám tam v zime nebola zima treba už len doriešiť! Aktivít by bolo :)

PS: vypadá to tak, že sme veľmi rýchlo našli zhodu. Jakub nakreslil pekné obrázky, trochu sme ich rozhýbali, doladili pripomienky a video máme! Teraz už len pekne načasovať kampaň. Držte nám palce a v správnom čase podporte! :)

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page