top of page
Writer's picturePeter Kovacik

točíme pre Baštu - opäť raz :)


Tento týždeň mám nabitý prácou a to som vôbec nemusel opustiť môj bejs kemp. Nejako sa mi tu začala kopiť robota. Po tom, čo som včera pracoval v starej synagóge, dnes ma čakal brainstorming kvôli pripravovanému spotu do crowdfundingovej kampane na podporu našej Bašty. Jéj, toľko cudzích slov sa mi už dávno nepodarilo dať do jedného textu :) Pôvodne som chcel využiť pravidlo "píš ako počuješ", ale to by som si vypočul opäť od mojej drahej, že či neviem normálne... tak som to nakoniec napísal normálne... Milujem ťa drahá moja, vedz to, keď budeš čítať tieto riadky :)

Ale späť k práci. Nuž teda, v Bašte sa túto zimu, či obdobie, keď v nej nevieme kvôli zime vydržať stále niečo deje. A pripravujeme ju na to, aby sme mohli fungovať celoročne. Okrem programu chystáme aj brigády a rôzne akcie na podporu Bašty. Keď všetko vymyslíme, spot natočíme, zavesíme a vy budete môcť prispieť na to, aby nám tam už nikdy nebola zima :)

Ak všetko dopadne tak, ako sme si povedali, vznikne z toho zaujímavé video. Po výdatnom masírovaní našich mozgov mi vyhladlo a vysmedlo. Veď som musel rozmýšľať :) Tak dobrá káva a k tomu niečo teplé, aj keď iba zohrievaná bageta, padli dobre. Len sa po všetkom zaprášilo...

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page