top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

jeden svet v Bardejove - deň druhý


Nuž, dnešný deň sme so šéfikom premietali my dvaja. Ja som do libressa dobehol z vianočnej besiedky mojej malej škôlkarky. Cestou som ešte narýchlo zbodol bagetku, lebo na lepšiu večeru nebol čas. Dnešný program ponúkal film o detskej práci CEZ DEŇ PRÁCA, VEČER ŠKOLA a druhý v poradí, taká ekoaktivistická konšpirácia COWSPIRACY.

Nuž, čo k tomu dodať. Asi by sme podľa toho mali prestať jesť všetko živočíšne a nemuseli by sme kŕmiť dobytok. A bolo by dosť jedla pre všetkých. A potom možno prestaneme jesť aj všetku zeleninu, lebo aj tá potrebuje vodu a dokonca hnije a vymyslíme si niečo v sáčku. Nechám toto moje zamyslenie na každého, aby si vybral a zariadil sa.

Čo sa týka zajtrajšieho programu, asi ho vynechám. Nie, že by filmy nestáli za to, premietame tieto dva kúsky: NIE SOM Z CUKRU a MODEL PÁNA STAROSTU, ale hlavne v druhom prípade nemám chuť pozerať sa na nejakých nacionalistov. Majú pozornosti už dosť. Tak som sa ich pre zajtrajšok rozhodol ignorovať. Aspoň taký je môj plán. Uvidím, ako sa vyvinie :) Všetko o jednom svete v Bardejove a ešte viac nájdete na www.ozdifferent.sk

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page