top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

novembrová Bašta


Novembrové autorské premietanie som si musel nechať ujsť. Výnimočne bolo v sobotu a ja som výnimočne dostal prácu. Najskôr to vyzeralo veľmi nádejne. No čosi sa skomplikovalo, ako takmer vždy a práca sa presunula na popoludnie. Tak z mojej účasti na premietaní a diskusii nebolo nič. Verím, že bolo dobre, lebo vždy býva:)

Sviatočné premietanie som si však už nenechal ujsť. Aj kvôli tomu, že som u Feriho objednal vajcia a kontraband sme preberali pred filmom. Samozrejme som neprišiel iba kvôli vajciam, aby bolo jasne! Ale v sobotu robíme deckám oslavu a treba niečo upiecť. Posledné som minul na bábovku, čo som im robil v stredu na raňajky. Ako Dorka pri jej jedení skonštatovala: "Tatinko nám piekol a maminka chrápala." :) Nebolo to však presne takto...aj keď tatinko naozaj piekol. Ale späť k filmu, lebo toto nie je o pečení.

Tož, na tento sviatočný deň, sme pripravili tematicky vhodný film: "November 1989 očami slovenských dokumentaristov". Kto nebol a nevidel, má smolu. Uvidíme, čo pripravíme na december. Určite sa program včas všetci záujemcovia dozvedia. Toš, vidíme sa opäť niekedy v Bašte. Dojdite!

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page