top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

1000 kukov, možno aj viacej...


Ani neviem, ako tieto počítače návštevnosti fungujú. Každý si ukazuje niečo iné a žiaden asi to, čo by som chcel. A možno aj ukazujú čo chcem, len ja vlastne neviem čo chcem. Tak, či tak, ten môj mi ukázal, že moja stránka mala už 1000 návštev. Aká je pravda ťažko povedať, lebo naklikať by som si ich vedel aj sám. A keď sa pozriem na iné štatistiky, ukazujú úplne iné čísla. pri pohľade na dnešný svet však konštatujem, že štatistiky a analýzy ukazujú veľké hovno o tom, čo je pravda. Budem sa teda tešiť z tej tisícky, čo tam zasvietila.

Nech sa stránke teda darí a nech je návštev stále viac. Nazdravie a na čísla. Aj keď tie nie sú až také dôležité, ako by sa na prvý pohľad zdalo. No pekné čísla vedia robiť zázraky :)

Pri tejto príležitosti som sa trochu naučil robiť aj s novými technológiami. Môžem byť aj grafikom:) a nepotrebujem žiaden program, stači schopnejší mobil. Urobím si fotku, dokreslím nejaké nezmysly a potešenie je na svete... nech žije zábava a jednoduchý svet :) asi si ho budeme užívať ...

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page