top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

upútavka októbrová na Baštu


Opäť raz trochu neskôr, ako začal mesiac. Ale opäť objektívne príčiny máme na to. Ja som musel pracovať a Feri mal šnúru v susedskej českej republike. Po vybalení batohov so špinavým prádlom nás opäť naštartovalo chcenie prinášať kultúru aj doma a tak dátum nakrúcanie nebol problém zladiť. Nuž, prinášame teda upútavku na októbrový program v Bašte. Kúriť už treba, slivovica zatiaľ neprešla a aj akcií je pomenej. No nespíme v zime ako medvede, ale skúšame, čo náš verný fanúšik znesie. Lebo my znesieme :)

Tak hybaj ho aj tento mesiac do Bašty. A samozrejme pokračujeme aj v zime, pokiaľ ľudia nepomrznú. Keď sa objavia prvé omrzliny, asi sa presunieme do teplejších priestorov. Držte nám palce, aby sme vydržali aj v nasledujúcich mesiacoch. Prvý krát sa snažíme bežať aj v zimnom režime v našej, či aj vašej Bašte.

PS: samozrejme, čím viac ľudí príde, tým menej treba kúriť. Lebo z ľudí, čo milujú kultúru energia sála na kilometre. Tak šup-šup! My ušetríme za energie a vy sa kultúrne vyžijete. Slušný díl ponúkame...

ta ne?

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page