top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Filmový štvrtok v Bašte


Milí moji priatelia. Na dnes sa nám do Bašty podarilo zohnať Rodinný film. Dalo to trochu zabrať, lebo väčšina nášho prípravného štábu cestuje niekde po svete. Ja som tiež mal byť v Nórsku, no namiesto toho som doma... Ale aspoň na dobrom filme :) A keďže nás zasiahlo chladné počasie, aj keď na toto ročné obdobie to nie je nič výnimočné, museli sme našu Baštu trošku vykúriť. Oprášil som svoje technické zručnosti a pozapájať zvukový pult. Ešte som to nezabudol. Vlado navaril kávu, aj poistky sa nám podarilo vyraziť, lebo bolo treba vyskúšať náš nový radiátor. Nový teda u nás, inak to žiadna novinka technologická nebola. Ono, deky už nestačia a andrejovská slivovica, ktorú som navrhoval k lístkom, zatiaľ neprešla. Bude aj chladnejšie, takže možno sa dočká :)

V trochu oklieštenej zostave, ale predsa sme teda pripravili filmové premietanie pre miestnych filmových fajnšmekrov, či fanúšikov Bašty. Za film sa treba poďakovať dievčatám z FILMTOPIE. Distribuujú pekné kúsky a radi by sme pokračovali v spolupráci s nimi. Kto o nich zatiaľ nepočul, tu sa dočíta viac: http://www.filmtopia.sk

A keďže na film nikto okrem nás dvoch neprišiel, tak sme pekne všetko zbalili, vypili všetku kávu a pobrali sa domov. Škoda, lebo film dobrý! Snáď nabudúce príde trochu viac divákov :) Lebo ťažko sa kultúra robí, keď divákov nie je...

No a práve z dôvodu cestovateľskej horúčky sme ešte nestihli pripraviť video program na mesiac október. Ale sľubujem, že sa budúci týždeň posnažíme, niečo vymyslíme a natočíme. Veď čo by sme pre našich verných divákov a fanúšikov neurobili :)

A v októbri nás čakajú ešte ďalšie tri filmové štvrtky. Minimálne na jednom sa objavím aj ja, lebo bude môj film a po ňom aj koncert. Tak užívajte jeseň a príďte na filmy.

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page