top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /panika/

Viem, že by som si nemal robiť z ľudí srandu. Ale niekedy sa nedá. Včera som opäť cestoval cez našu krajinu vlakom Národného dopravcu. Nebudem ho však ani haniť, ani chváliť. Skôr ide o ľudí. Vlak prichádzal z Viedne a už odtiaľ cestovala pani, ktorá sa celú cesstu sťažovala buď na to, že na ňu fúka, alebo že jej je zima. Stále nejaký problém. Pozerala okolo seba, ako keby ju mal niekto sledovať. Obložila sa svojimi kuframi, z ktorých vytvorila takmer ďalšiu stenu. Keď niekto zakašľal, alebo kýchol, okamžite si nasadila rúšku. Chvíľu som ju pozoroval, ako sa cez ňu pokúšala najesť. Nešlo jej to a tak ju zložila. Ale opäť niekto kýchol. Takú paniku ste ešte nevideli! 

Nehovorím, že netreba byť opatrný. Pani bola aj vo veku, v akom bola väčšina obetí vírusu spôsobujúcom včerajšiu paniku. Tak trochu ju teda aj chápem. Ale zase trochu zdravého rozumu nezaškodí ani v prípade paniky... Len toľko na dnes priatelia.



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

17 views0 comments
bottom of page