top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /ŠNR/


Takéto nádherné prianie som dostal na Nový rok pod stromček. Ako vidíte, u nás sa rozdávajú darčeky kedykoľvek :) Tohoto krásneho jednorožca - akože Nový rok, ktorý nakúka spoza rohu, či už môže prísť - som dostal od našej Dorky. Tak len toľko aj vám by som chcel. Nech je ten Nový rok lepší, ako minulý a horší, ako budúci. Písať také frázy o šťastí a zdraví sa mi nechce.

Pre mňa zatiaľ vyzerá tento "nakukujúci" rok celkom sľubne. Uvidím, čo prinesú obmedzenia, ale ak sa všetko podarí, budem mať okrem učenia aj kopu inej roboty. To by nezaškodilo :) a na moje prekvapenie a dlhoročný odpor sa možno stanem aj subjektom produkujúcim audiovituálny obsah. Doteraz som tvrdohlavo odmietal úlohu produkovať, lebo nerozumiem peniazom a ničomu, čo s tým súvisí. Neteším sa však dopredu, lebo naozaj asi nik netuší, dokedy budeme sedieť doma a kedy sa bude môcť naozaj rozbehnúť ten pracovný kolotoč. Tak zatiaľ sa teším iba z toho jednorožca:) A keď už budem mať tú firmu, možno sa vrátim aj k svojim projektom, ktoré zatiaľ spia niekde v mojej mysli a na kope papierov, prípadne v priečinkoch môjho cloudu...

VŠETKO DOBRÉ PRIATELIA :)




Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

4 views0 comments
bottom of page