top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /manuálne zručný/



Minulý víkend som sviatočne zateplil strechu na našej zimnej záhrade. Tento sviatočný deň som od rána trávil zútulňovaním BAŠTY, lebo už čoskoro budeme môcť otvoriť a my sme sa rozhodli trochu poopravovať veci, ktoré sa vypoužívali. Predsa len, počas bežnej prevádzky to nie vždy ide. A tak toto vynútené voľno využívame na maľovanie, čistenie, prerábanie. Uvidíme, ako sa vám bude naša práca páčiť. Po Baštovskej nádielke ma doma čakalo drevo. Do zimy je ešte ďaleko, ale kto si teraz nachystá, neskôr akoby našiel :)

Nuž a od budúceho týždňa sa asi opäť pustím do zimnej záhrady. Už najbližšie Vianoce by som tam chcel mať stromček a pod ním darčeky od Ježiška. Uvidím, či sa mi tento smelý plán podarí naplniť. Okrem betónovania schodov na terase pred zimnou záhradou už toho sám veľa neurobím. Predsa len, moja drahá v moje manuálne schopnosti verí oveľa menej ako ja. Takže interiér už bude robiť niekto, kto sa tým živí. Ja len také hrubé veci. Ktoré nik neuvidí môžem :)



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)



25 views0 comments
bottom of page