top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Východ za šťastím išiel /doma dobre/


V pondelok sa k nám domov vrátil kocúr. Prišiel takmer po týždni. Vyplašený sedel na stoličke a čakal, kedy sa niekto zobudí a dá mu nažrať. Prvý ho zbadal Oli. Vykríkol od radosti až sa zobudila aj Dorka. Opäť sme mali uplakané ráno. Tento krát to ale boli slzy šťastia.

No a posadili sme si morušu. Už teraz sa z nej teším. Jej plody mám veľmi rád. Aj keď rodiť začne najskôr o štyri roky. Takéto malé radosti sme si dopriali :)

Začali sme chystať i drevo na zimu, lebo nie je nič krajšie, ako sa večer namiesto do televízora pozerať do krbu, ako tam pekne preskakujú plamene a k tomu si dať s drahou pohár dobrého vína.

Nuž a dnešbý sviatok práce si užijem zatepľovaním strechy na našej zimnej záhrade. Vyzerá to tak, že na Vianoce už budeme mať stromček na zimnej záhrade. Dokonca to vyzerá tak, že sa pohli aj práce na mojich dvoch filmových projektoch. To je ešte ale nadlho. Kým sa naplno rozbehnú, strecha bude zateplená :) Okrem toho tento týždeň naša BAŠTA oslávila tretie výročie celoročnej prevádzky. Aj keď teraz viac programu robíme online, tešíme sa, kedy opäť otvoríme bránu pre ľudí. Začal som sa učiť hrať na klavír. Nie som žiaden hudobný génius, ale už viem zopár akordov a cvičím aj nejaké skladby. 

Čo vám poviem, takéto malé radosti si tu u nás užívame :)



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

16 views0 comments
bottom of page