top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

Ako som na Výchdo za šťastím išiel /opäť národný prepravca/

Na aplikáciu od našeho nádorného prepravcu som čakal veľmi dlho. Nostalgicky spomínam na časy, keď ešte na trase Košice - Bratislava jazdili žlté vlaky. Ale potom si nejaký premotivovaný pseudokapitán a pseudo JUDr. povedal, že po "naších" koľajniciach môžu jazdiť iba "naše" vlaky a začalo sa utrpenie. Nielen že ceny stúpli, ale služby pekne klesli. A mohol som si vybrať predražené IC, alebo preplnené rýchliky. Úprimne, cesta rýchlikom je pre mňa nočnou morou. Nuž po nejakom čase mi jeden známy hovorí, že ten náš národný prepravca má super apku. Dosť ma to zaskočilo. Dokonca mi ju ukázal a naozaj vyzerala funkčne.  Problém bol iba v tom, že fungovala iba pod androidom. A tak som čakal takmer rok, pokiaľ nespustili aj na IOS. Hneď som ju vyskúšal a na moje prekvapenie a pomery štátnej firmy musím s radosťou uznať, že je funkčná a dokonca aj veľmi intuitívna! Toľko potešenia ma zastihlo tesne pred Vianocami. Okamžite som využil a vyskúšal služby cez túto novinku. Spokojnosť a rešpekt! Konečne!

Oveľa menej ma potešilo, keď som si na stolíku pri mojom mieste našiel propagačný pamflet o tom, ako nám súdruh Richter zabezpečil dokonalú budúcnosť. Vždy, keď vidím tohoto pána, spomeniem si na konzervu hovädzej nátierky od PM ZBROJNÍKY. Proste to prasiatko na konzerve a pánko z ministerstva majú dokonalú podobu. Moju náladu zlepšil článoko ďalšom pánkovi, ktorý dúfam čoskoro bude na zozname hľadaných osôb. Pekne sa nám takto pred Vianocami začína kampaňovať. Dúfam len, že ľuďom počas sviatkov nevymäknú mozgy. Bola by to škoda!



Tak AHOJ BARDEJOV! MOJA NÁRUČ JE STÁLE OTVORENÁ NOVÝM ZÁŽITKOM. Vyzerá to tak, že ich tu bude viac, ako som si myslel :)

12 views0 comments
bottom of page