top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

práca hrou - diel 2.


Včera sme do neskorého večera nakrúcali v Prešove. A ako obyčajne, ráno o pol šieste som bol už hore. Ale s takou migrénou, že dnes toho veľa neurobím. Aj to je výhoda slobodného povolania. Robiť nemusím. Samozrejme, všetko má svoje plusy i mínusy. Takže dnes budem rád, keď len zaarchivujem materiál, pripravím ho do strižne a potom už len narúbem drevo do krbu. Smelý plán na celý deň:) Nuž, ale čo už...

Mám však čo robiť. Musím pripraviť program na premietanie filmov z kinedoku v Bašte, pripraviť si nejaké písomnosti k dvom mojim dlhodobým projektom, dohodnúť nejaké nakrúcania,... Keďže mi však treští v hlave, tak naozaj budem rád, keď len skopírujem tie karty. Nemusím to s prácou preháňať :)

Slniečko dnes krásne svieti a ja by som najradšej zatemnil všetko, čo sa dá....toš, musím vydržať...

Divadielko dopadlo podľa predbežného náhľadu na materiál pozitívne. Dievčatá síce chvíľku protestovali, ale potom sa pustili do práce a aj "filmové" hranie vraj bolo pre ne pozitívnou skúsenosťou. No ale nezaobišlo sa to bez pripomienok :) Neboli zvyknuté opakovať jednotlivé obrazy, tak som im rozdelil hru, niekoľko krát. Vraj toľko krát to neopakovali ani keď to skúšali. Čo by sme však nespravili pre dobrý výsledok :)

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page