top of page
  • Writer's picturePeter Kovacik

kultúrne dedičstvo - štiavnické bane


Práve som si vypočul hrubý mix na krátky dokument o rekonštrukcii proti tureckej bašty v Štiavnických Baniach, ktorý mám čoskoro odovzdať. Iba tak, bez obrazu. Keď mi Dávid poslal mix, už som mal strižňu vypnutú a z čistej nedočkavosti a zvedavosti, stiahol som mix do notebooku a len tak som si ho vypočul bez obrazu. Veď každý záber mám vritý do pamäte. Takže som to vlastne aj videl, ale len v mojej hlave. A musím povedať, že už na tom nebudeme dlho pracovať. Nejaké malé úpravy urobíme, ale myslím, že to už bude len kozmetické dolaďovanie.


Ešte nejaké obrazové korekcie, doladenie grafiky a rôznych povinných prvkov, ktoré musia byť a film môžeme pokojne odovzdať a za prácu sa nehanbiť. Po dlhšom čase som opäť spokojný s tým, čo robím. A neskromne sa chválim aj tým, že vo filme účinkujú moje deti spolu s našou maminkou a ich výkony sú úžasné! Naozaj ma teší, že to takto dobre vyšlo. Zatiaľ ich tu chválim iba ja, ale čoskoro, keď odovzdáme film, zavesím aj link. Lebo veď všetko bude na webe:) na stránke : http://www.culturalheritage.sk

Nielen filmy, ale aj fotografie všetkého, čo sme robili niekoľko posledných mesiacov. A snáď teda do konca roka všetko úspešne odovzdáme. Aj keď ja sám mám nejaké organizačné komplikácie v poslednom filme. Tak snáď to všetko dobre dopadne a termíny stihneme :) Držte palce, verím, že sa je na čo tešiť!

16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page